Italian Coffee Story

Caffe AlmondoEnkele kenmerken van Santas Koffie:

  • Geen snelle verkoop maar gericht op langdurige samenwerking vanuit een adviserende en ondersteunende rol.
  • Opgericht in 1988, financieel gezond en een enorme grote diversiteit aan klanten zoals o.a: Leger des Heils, Rebelz a/d Rotte, UMC/WKZ, Pameijer, Eurest, Stichting de Hoop, Consumentenbond, Eneco, Stedin, Luxor Theaters, Gemeente Rotterdam en vele diverse restaurants en hotels.
  • Aanbieder van fantastische koffie, totaal randassortiment, machines en service.
  • Eigen Service afdeling, 5 monteurs, landelijk, 24/7 uur bereikbaar.
  • Uniek duurzaamheidsconcept, geen afval van de verpakkingen.
  • Biologische en Fairtrade koffies, partner van MVO Nederland en Allesduurzaam.nl
  • Wij hebben Wajongeren in dienst en werken samen met een aantal sociale werkplaatsen.


next-level-2

caffe-almondo-italian-coffee

Santas Koffie is al ruim 20 jaar leverancier van top koffie in een duurzame herbruikbare verpakking en daarmee koploper op het gebied van duurzaamheid. Wij vinden dat het maar eens afgelopen moet zijn met het zinloze weggooien van plastic verpakkingen. Daarom worden onze producten geleverd in dunstalen schitterend ontworpen blikken (inhoud 3 kg./st.) in een houten krat, welke na gebruik worden opgehaald, gereinigd (door Wajongeren) en weer worden hergebruikt. Interessant om te weten is dat wij de blikken gemiddeld 140 keer hergebruiken wat neerkomt op meer dan 1.460 plastic wegwerpverpakkingen, los van karton en folies en dergelijke waar. Dit kan veel ondernemingen en organisaties helpen om hun duurzame doelstellingen te behalen, vooral als zij maatschappelijk verantwoord ondernemen een warm hart toedragen.

Melange No. 12

Espressobonen
Is een espressokoffie met temperament: donker, hevig, intens, nadrukkelijk, krachtig en vurig. Uitermate geschikt voor lange koffies Herkomst: Centraal en Zuid-Amerika (Guatamala, Colombia, Brazilië en Peru) en een stukje Zuid-Azië (India)


Melange No. 17

Espressobonen
Een spannende koffie die getypeerd kan worden als fris en licht rins, met chocolade tinten, maar bovenal zacht met een subtiele afdronk. Herkomst: Zuid en Centraal-Amerika (Burundi en Guatamala)

Ons product is niet duurder zelfs nu het duurzaam verpakt is. Onze prijzen zijn marktconform met andere kwaliteitskoffies. De basis is natuurlijk de koffie zelf en die kwaliteit staat als een paal boven water. We leveren zowel gemalen koffies, als espresso-bonen en fresh brew koffie voor automaten. Uiteraard hebben wij EKO en Fairtrade koffies. Indien gewenst leveren wij diverse soorten automaten en zetsystemen, welke door onze eigen service organisatie Santas Service, worden onderhouden. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid assortiment (losse) thee en leveren alle benodigdheden voor de complete warme drankenvoorziening.

Caffe Almondo Coffees